Veliko svjetsko kazalište u dnevnoj sobi - Senker, Boris (Array, 2005)
U okviru obiteljske drame, s porodicom kao središtem dramskog svijeta, autor nam predstavlja suvremene zagrebačke autore iste generacije (Marinković, Vidić) koji pišu u desetljeću prije prijelaza stoljeća. Njihove drame "Dom od kiše" i "Veliki bijeli zec" sadrže analogije između obiteljskih i društvenih sukoba. Autor nas upoznaje sa značajkama ovih drama, općom društvenom klimom vremena njihova nastanka i reakcijom kritike.