Tilurij - arheološka istraživanja u 2005. godini. - Sanader, Mirjana; Tončinić, Domagoj; Ožanić, Ivana Miloglav, Ina (2005)
Predavanje je predstavilo rezultate arheoloških istraživanja koja su u 2005. godini vođena na lokalitetu Gardun - Vojnić kod Trilja, odnosno području rimskog legijskog logora Tilurija.
Projekt MZOS
HRV