Tilurij - arheološka istraživanja u 2005. godini - Sanader, Mirjana (2005)
Predavanje je predstavilo rezultate arheoloških istraživanja koja su u 2005. godini vođena na lokalitetu Gardun - Vojnić kod Trilja, odnosno području rimskog legijskog logora Tilurija.