O prikazu hrvatskoga kralja na reljefu iz Solina - Fisković, Igor (Array, 2002)
U radu se obrađuje stilska povezanost znamenitog reljefa kralja iz splitske krstionice s drugim figuralnim reljefima iz Zadra i Solina.