Pilot-projekt obrazovanja Roma: Edukacija Hrvatski kao drugi jezik - Novak, Jagoda (2005)
U radu su prikazane aktivnosti koje su proveli članovi projekta Hrvatski kao drugi ili strani jezik u Čakovcu, Kutini i Belom Manastiru u protekle tri godine u sklopu većeg projekta Pilot-projekt obrazovanja Roma. Predstavljeni su i svi radni i didaktički materijali koju su proizašli kao rezultat tih aktivnosti.