Konjunktori, subjunktori i konektori u hrvatskome standardnom jeziku - Pranjković, Ivo (Array, 2004)
U prilogu je riječ o razlikovanju veznih sredstava na različitim razinama. Za vezna sredstva na razini nezavisnosnožene rečenice predlaže se naziv konjunktori, na razini zavisnosložene rečenice subjunktori, a na razini teksta konektori.