Sveučilišna škola hrvatskoga jezika i kulture - predstavljanje programa - Novak Milić, Jasna i Jelaska, Zrinka (2005)
Poster predstavlja ustroj Sveučilišne škole hrvatskoga jezika i kulture, te program intenzivnoga tečaja hrvatskoga kao nematerinskoga jezika u Školi.