Utjecaj medija na nenamjerno usvajanje engleskog vokabulara - Mihaljević Djigunović, Jelena (Array, 2006)
U radu se opisuje istraživanje provedeno kako bi se utvrdilo poznavanje značenja odabranih riječi engleskog jezika kojima su ispitanici bili izloženi putem različitih medija. Prikupljeni podaci analiziraju se s obzirom na ispitanikov spol, dob, obrazovanje, mjesto prebivališta te procjenu izloženosti engleskom. Dobiveni rezultati uspoređuju se s utjecajem medija na nenamjerno usvajanje engleskog vokabulara u Kini.