Dostupnost službenih publikacija u narodnim knjižnicama u Hrvatskoj - Horvat, Aleksandra; Nebesny, Tatjana; Badurina, Boris (2004)
U radu se prikazuju rezultati istraživanja provedenog u središnjim narodnim knjižnicama u Hrvatskoj 2002. godine o dostupnosti službenih publikacija u zbirkama knjižnica ili na njihovim mrežnim stranicama. U zaključku se tvrdi da knjižnice korisnicima još ne nude cjelovitu uslugu pristupa hrvatskim službenim publikacijama.
Izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva
Projekt MZOS
HRV