"Mostovi" - revitalizacija Kule Janković Stojana - Babić, Darko (2005)
Predstavljanje projekta "Mostovi - Revitalizacija Kule Janković Stojana i područja sela Islam Grčki, Islam Latinski i Kašić" koji uključuje obnovu i revitalizaciju navedenog područja te njihov održivi gospodarski razvoj zasnovan na vrednovanju baštine i njezinih razvojnih potencijala.