Lončarski pečati na rimskoj keramici iz Burnuma i Tilurija - Šimić-Kanaet, Zrinka; Zaninović, Joško (2005)
U predavanju su analizirani lončarski pečati na rimskoj keramici - terra sigillata - iz Burnuma i Tilurija.
Projekt MZOS
HRV