Ženski tisak u socijalističkoj Jugoslaviji: kako se ucjepljivanjem užitka nametao nadzor - Čale Feldman, Lada (2005)
Na primjeru se hrvatskog socijalističkog ženskog tiska uspoređuje stanje jednako popularne kulture koliko i kulturalnostudijske paradigme u zapadnim društvima s jedne sa stanjem popularne kulture i kulturnopolitičke refleksije u socijalizmu s druge strane.