Interaktivno DVD izdanje "Najbolji u baštini" - Babić, Darko (2005)
Na predavanju povodom međunarodnog dana muzeja, u gradu Rijeci, predstavljeno je interaktivno DVD izdanje skupa "Najbolji u baštini", jedinstvenog stručno-edukativnog proizvoda na kojem je zastupljeno 29 vrhunskih, nagrađenih muzejskih i baštinskih projekata iz cijelog svijeta.