Jaslice-zajednica koja uči - Petrović-Sočo, Biserka; Šagud, Mirjana (2003)
Kvaliteta života djece u ustanovi za rani odgoj i obrazovanje u velikoj mjeri ovisi o odgojitelju, o njegovim stavovima, uvjerenjima i izgrađenoj slici djeteta. U radu se daje prikaz razvoja jaslica od medicinskog do suvremenog doba i posebice se naglašava potreba stvaranja zajednice djece i odgojitelja koji stalno uče i brinu jedni za druge, onako kako se živi i radi u velikoj, proširenoj i zdravoj obitelji.
HRV