Project TILURIUM. Cross-section of roman pottery from Tilurium - Sanader, Mirjana; Šimić Kanaet, Zrinka; Tončinić, Domagoj (2004)
Poster predstavlja keramiku nađenu prilikom arheoloških istraživanja na području rimskog legijskog logora Tilurija.
Projekt MZOS
ENG