Dediščina in kibernetika - primer Slovenianum - Šola, Tomislav (2004)
Tekst analizira odnosom baštine i kibernetike, s posebnim naglaskom ovih odnosa u relaciji s nacionalnim muzejima. Posebno je istaknut primjer Slovenianum-a.
Projekt MZOS
SLV