Dediščina in kibernetika - primer Slovenianum - Šola, Tomislav (Array, 2004)
Tekst analizira odnosom baštine i kibernetike, s posebnim naglaskom ovih odnosa u relaciji s nacionalnim muzejima. Posebno je istaknut primjer Slovenianum-a.