Budim i Pešta kao osnove u tvorbi hrvatskih prezimena - Frančić, Anđela (Array, 2001)
O dvadesetak prezimena iz hrvatskoga prezimenskog sustava koja se temelje na ekonimima Budim i Pešta govori se s etiološkoga aspekta, tvorbeno se i etimološki analiziraju.