Problematika književnosti nacionalnih manjina i studij književnosti - Marinković, Dušan (2004)
Rad se odnosi na problematiku tumačenja književnosti kao znaka kulture, posebno na istojezičnom području. Pri čemu se tema eleborirala na građi književnog rada Srba iz Hrvatske
Projekt MZOS
HRV