Aktualnost rane Andrićeve publicistike - Marinković, dušan (2003)
Predavanje je rezultat širega istraživanja u kojemu se koncentriralo na aktualizaciju Andrićevih stavova iz njegove rane publicistike u odnosu na talijanski fašizam.