Identiteti i razlika u srednjejužnoslavenskom interkulturnom kontekstu - Kovač, Zvonko (Array, 2004)
Rad problematizira pitanje jezičnoga i kulturnoga identiteta u kontekstu srednjojužnoslavenskoga književno-komunikacijskog konteksta. Predlažu se alternativna tumačenja međuknjiževnosti, u sklopu interkulturne interpretacije.