O monografiji Marje Boršnik Fran Celestin - Kovač, Zvonko (2003)
Ovjetljuje se monografija Marije Boršnik o Franu Celestinu te se uz karakterizaciju rada slovenske povjesničarke književnosti govori i o začetniku zagrebačke slovenistike.
Projekt MZOS
SLV