Gramatička i leksička razina izražavanja ekspresivnosti u suvremenom hrvatskom jeziku - Peti-Stantić, Anita (Array, 2002)
U radu se, na osnovi odabranih primjera, raspravlja o gramatičkoj i leksičkoj razini izražavanja ekspresivnosti.