Tehnički leksikon Leksikografskoga zavoda i hrvatsko tehničko nazivlje u izradbi i pripremi novih normi - Boras, Damir (Array, 2003)
Tehnički leksikon projekt je Leksikografskoga zavoda koji obrađuje tehničke i srodne pojmove kojem je prva je zadaća sustavno okupljanje hrvatskoga nazivlja u području tehnike te da bude, prema načelima razrađenim u ovom članku, priručnik i savjetnik za stvaranje i primjenu hrvatskoga tehničkog nazivlja.