Izražavanje vremenskih odnosa u hrvatskome jeziku - Pranjković, Ivo (Array, 2003)
U prilogu je riječ o različitim načinima izražavanja vremenskih odnosa u hrvatskome jeziku na morfološkoj, leksičkoj i sintaktičkoj razini, tj. o izražavanju vremena pojedinim glagolskim oblicima, vrstama riječi, imenskim konstrukcijama (besprijedložnim i prijedložnim) te rečenicama, posebno složenim.