Germano, Slavistische Beitrage. Festsschrift fur Peter Rehder zum 65. Geburtstag - Pranjković, Ivo (2004)
U prilogu je riječ o nepunoznačnim glagolima u hrvatskom jezikum koji se dijele na pomoćne (biti, htjeti), modalne (trebati, morati), fazne (početi, nastaviti) i periferazne, npr. obaviti/obavljati (razgovor),