How the graduate LIS professionals cope with constant need for updating their knowledge and skills: a Croatian case - Aparac, Tatjana; Vrana, Radovan; Badurina, Boris Dragija, Martina (2001)
U radu se predstavlju rezultati istraživanja provedenog među stduentima knjižnične i informacijske znanosti u odnosu na stupanja njihovih vještina u radu s novim tehnologijama.
Projekt MZOS
ENG