O posuđenicama iz talijanskog dijasistema u hrvatskom dijelu teksta anonimne komedije iz 18. stoljeća - Deželjin, Vesna (Array, 2002)
U tekstu se analiziraju stupnjevi asimilacije posuđenica iz talijanskog dijasistema u hrvatski jezični sustav.