Jedan bjelokosni reljef otonske umjetnosti u Riznici zagrebačke katedrale - Milinović, Dino (Array, 2003)
Predavanje je obradilo bjelokosni reljef na plenariju iz Riznice zagrebačke katedrale, koji se tradicionalno pripisuje XI. stoljeću. Obrada ovog predmeta imala je za cilj detaljno proučiti najstariji predmet iz Riznice zagrebačke katedrale, koji do sada nije bio detaljno obrađen.