Österreichisch-kroatische Lehnbeziehungen als Spiegel der Kulturgeschichte - Glovacki-Bernardi, Zrinjka (Array, 2005)
U radu se tematizira austrijsko-hrvatski jezični dodir u području jezičnoga posuđivanja u svjetlu kulturne povijesti.