Javne predodžbe - prezentacija i prihvaćanje tradicija kroz etnografski film - Bukovčan Žufika, Tanja (2004)
Izlaganje se dotiče ideje o stvaranju javnih predodžbi o kulturama drugih kroz njihovu prezentaciju putem etnografskog filma. Izlaganje se posebno osvrće na prezentaciju ponovno izmišljenih ili revitaliziranih tradicija na primjeru otoka Cresa.