Poučavanje hrvatskoga jezika kao stranoga i drugoga u homogenim i nehomogenim skupinama - Gulešić, Milvia (Array, 2004)
U radu se homogenost i nehomogenost skupina studenata hrvatskoga jezika kao stranoga promatra u odnosu na jezik koji je studentima materinski.