Finding distinction between synonyms - Jelaska, Zrinka (Array, 2004)
U radu se raspravlja o mogućim načinima otkrivanja značenja bliskoznačnica i istoznačnica u slučajevima u kojima nisu dostupni sinonimni rječnici. Navode se primjeri iz hrvtaskga jezika.