Nešto iz frazeologije novoštokavskoikavskih govora u Hrvatskoj - Menac-Mihalić, Mira (2004)
Istraženi su, proučeni i obrađeni frazemi novoštokavskih ikavski govora, iznesene su neke od karakteristika proučavane frazeologije