"Ako je literatura" - (pot)pisano isušivanje kaljuže identiteta - Brlek, Tomislav (Array, 2004)
Rad podvrgava analizi recepciju romana Janka Polića Kamova "Isušena kaljuža" te nudi pokušaj tumačenja s obzirom na uvide i dostignuća suvremene književne teorije