Analiza alaringealnog glasa i govora - Mušura, Maja; Štajner Katušić, Smiljana; Globlek, Dubravka Horga, Damir; Liker, Marko (2003)
Tri skupine alaringealnih govornika su komparirane: ezofagealni govornici, traheoezofagealni govornici i skupina koja se služi govornim aparatom. Akustičkom obradom analizirane su varijable glasa i izgovora.
Projekt MZOS
HRV