"'U tebi će se roditi novo stvorenje' - transformacija identiteta u jednom katoličkom pokretu" - Šantek, Goran Pavel (2004)
U izlaganju sam predstavio način na koji jedan suvremeni katolički pokret funkcionira kao sredstvo nove identifikacije vlastitih članova. Pokušao sam obrazložiti i razloge pojave novih oblika katoličke religioznosti te interesa za uključenje u njih.