Isprave bosanskih vladara izdane u Jajcu - Brković, Milko (Array, 2002)
Autor donosi isprave koje su bosanski vladari izdali u Jajcu, pa ih onda obrađuje s povijesnog, diplomatičkoh i paleografskog stajališta.