Film "Goli čovjek" Obrada Gluščevića kao marinkovićevski teatar - Gilić, Nikica (2004)
Cijela stuktura "Golog čovjeka" zamišljena je kao "mediteranska priča": mediteranska okrutnost, javni teatar, intermedijarna teatralnost.
Projekt MZOS
HRV