Razvijanje vještine slušanja na višima stupnjevima učenja njemačkog jezika - Häusler, Maja (2004)
Prikazuju se i didaktički obrazlažu postupci razvijanja vještine razumijevanja govorenog teksta na višem stupnju učenja njemačkog kao stranog jezika, na primjeru autentičnih vijesti, vremenske prognoze i izvještaja o stanju na cestama s radija.