Enrico IV al di l&agrave ; del piacere del principio: Gli spunti freudiani di Pirandello - Čale, Morana (Array, 2003)
Rad proučava dodirne motive između Pirandellove tragedije Henrik IV. i Freudovih tekstova Psihopatološki likovi na pozornici i S onu stranu načela užitka.