P(r)osudbeno zaokruživanje: T.S. Eliot i "Krugovi" - Brlek, Tomislav (2003)
Premda je otkrivalačka, pionirska uloga i popularizatorska zasluga "Krugova" neosporna, krugovaški je Eliot u prvom redu u svjetskom kontekstu ovjerovljeni autoritet kojim se pribavlja vjerodostojnost vlastitim tvrdnjama i naporima u domaćem okružju, a u manjoj mjeri sugovornik u trajnom kritičkom i pjesničkom dijalogu.
Projekt MZOS
HRV