Hrvatski standardni jezik u devedesetim godinama XX. stoljeća - Samardžija, Marko (2002)
Sažet pregled svih glavnih tokova u (re)normiranju nekih slojeva standardnog jezika.
ISBN 3-935712-09-X
Projekt MZOS
HRV