Knjiznice SAD: trebamo li se ogledati ili ugledati u njih? (Prvi kolokvij posvećen posjeti hrvatskih knjižničara američkim knjižnicama u okviru International Visitor Program "Library and Information Resource Managment Issues", 15-26. travanj 2002.&#41 - Vrana, Radovan (2002)
n/a