D'Annunzio e Tommaseo: Spiritualita come riverbero di due interpretazioni - Čupić, Anadea (2004)
Komparativno se tematiziraju aspekti duhovnosti u djelu D'annunzia i Tommasea vodeći računa o različitim vremenskim i kontekstualnim koordinatama
Projekt MZOS
HRV