Tumuli in the Hallstatt landscape. Continuity and transformation. - Potrebica, Hrvoje (2002)
Autor razmatra ulogu koju su tumuli imali u halštatskom krajoliku s posebnim osvrtom na koncepte kontinuiteta i transformacije.
Projekt MZOS
ENG