Tumuli in the Hallstatt landscape. Continuity and transformation - Potrebica, Hrvoje (Array, 2002)
Autor razmatra ulogu koju su tumuli imali u halštatskom krajoliku s posebnim osvrtom na koncepte kontinuiteta i transformacije.