Mjesto melankolije u rodnoj teoriji subjekta Judith Butler - Matijašević, Željka (2002)
Analiza teorije subjekta Judith Butler u odnosu na pojam rodne melankolije kojim Butler nadopunjava Freudovu ideju o formiranju ega