Computerization of the Historical Research (with audio-vizual presentation) - Slukan, Mirela (2001)
Prikaz niza načina statističke obrade vojnokrajiških izvora i podataka iz ranog novog vijeka te kombiniranja vizualnih, numeričkih i literarnih izvora.