Glagolske kategorije prema imenskima - Pranjković, Ivo (Array, 2003)
U prilogu je riječ o tome kako se pojedine gramatičke kategorije koje su zajedničke i glagolima i imenskim riječima ponašaju s obzirom na vrstu riječi kojoj se pripisuju. Riječ je posebno o kategorijama broja, lica i roda.